Söndag i Stavanger!

Publicerad 2012-02-26 14:01:43 i Mitt Liv,

Har äntligen fått hit min dator och massor av kläder :D allt tack vare Emmas snälla föräldrar som mötte upp mina i Haninge och tog de med hit till Stavanger. Känns skönt med "nya" kläder så man har lite valmöjlighet i alla fall. Hade ju bara tagit med mig kläder för en vecka ungefär.

Igår jobbade jag extra för en som skulle resa hem till Bergen, det bestod bara av 4 timmar så var inte så farligt. Kom hem och lagade mat och tog en snabb dusch innan jag kollade lite på Pretty little liars.. Spännande serie! Vem är A? har skaffat säsong två nu så kommer bli mycket tittande på den.

Ja, Emma ringde senare på kvällen, hon var på väg ut med mina saker som jag haft hos henne de två senaste veckorna. Vi drog sedan ut till Hege som fyllde år. Hon hade 80-tals fest som vi egentligen skulle gå till utklädda och vi skulle egentligen dricka men ingen av oss kände för det så Emma körde, slapp vi ta bussen. Vi kom hem till Emma runt halv 1 och då kollade vi på pretty little liars innan vi sov.

Idag är jag bara hemma.. Ska väll ta tag i och lägga in alla kläder i garderoben och sedan blir det zumba med Emma och hennes mamma :)
Ha en bra söndag!

Om

Min profilbild

.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela