Söndag idag..

Publicerad 2014-01-13 01:18:20 i Mitt Liv,

Hey Hey..
Började dagen med att kolla lite på tv. Inget speciellt bra där så det blev datorn en liten stund innan tvn igen.. 

Har även tvättat 2 maskiner, korgen höll på att svämma över och kläderna började att ta slut så det var dags att ta tag i det. Sedan fortsatte jag att städa hela badet, och dammsuga vårat sovrum. Gud vad det behövdes. Att så mycket damm kan samlas så snabbt under sängen är förvånande. Dammtorkade även av alla ytor så nu är det rent och fint där. Får gå över med moppen imorgon efter jobbet. Även köket och vardagsrummet blev städat med det började bli alldeles för sent att börja dammsuga så det får göras imorgon också :) känns skönt att få ha gjort något idag iaf. 

Hämtade även upp bilen som har stått vid Amy över natten. Var där igårkväll efter jobb. Hon hade inflyttningsfest och tänkte egentligen inte dricka något men så blev det ändå så bilen fick övernatta. Tur är väll att hon bor gåavstånd från oss. Tror det tar runt en kvart att gå bort. Ganska skönt att komma ut en liten tur också. Kan ju inte vara inne hela dagen. 

Imorgon blir det som sagt jobb från 7-15 så borde egentligen ligga och sova just nu men gick upp alldeles för sent idag så är inte lätt att sova tidigt då. Skönt att komma in i rutin från och med imorgon igen då jag jobbar dag hela veckan tror jag. Älskar att jobba tidigt och sedan ha hela dagen framför sig. Inte för att jag gör massor av saker efter jobbet då men skönt att veta att jag kan! 

Sån, då MÅ jag sova om jag ska orka upp tidigt. Tänkte även ta en dusch innan jobb så må stå upp lite tidigare än vad jag brukar :) 

God natt

Om

Min profilbild

.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela