Hey hey

Publicerad 2013-02-01 02:38:00 i Mitt Liv,

Ligger här i sängen och tänkte snart sova, det är ju väldigt sent men tänkte bara skriva något kort.
 
Idag har jag varit på jobb från 15-22-20 sån cirka. Var ganska lungt vilket var skönt. Fick gjort en del och det känns ju alltid bra. Alltid lika kul att prata med folk när man sitter i kassan, dock satt jag inte så länge eftersom jag mest var bak på lagret eller ute på golvet och höll på men man blir ju nästan alltid ringd till posten eller något annat,
 
Imorgon hade jag tänkt att hämta ut min telefon som ligger på postkontoret. Tänkte först göra det före jobb imorgon men eftersom mitt simkort inte har kommit ännu så får det bli efter. Onödigt att hämta ut den före om jag inte kan använda den tänkte jag
 
Annars har det inte hänt så mycket idag. Kom hem till middag, tacos som Alex är så glad i. Säger ju aldrig nej till det men när man äter det så ofta är det inte lika gott eller speciellt. Kan ju försöka att lägga ut lite bilder också. Det blir ju så tråkigt med bara text och mer text.
 
 
Här är iaf en bild på när Alex och jag var i England i sommras. Ingenting att göra med inlägget över huvudtaget men men.. Alltid lite trevligare med bilder.
 
Ska försöka göra om min blogg också hade jag tänkt men jag är så dålig på det där med design och allt, Kunde det förut men eftersom jag inte gjort det på år och dar så kommer det nog ta ett tag innan jag får till det. Iaf nu när jag tänkte att jag kanske skulle skriva lite mer här. Inte för att det kommer bli helt jätte spännande läsning men ändå. Alltid kul att ha lite fint iaf.
 
Nej nu måste jag sova. God natt

Om

Min profilbild

.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela