Snälla gå fort!

Publicerad 2015-03-24 13:21:03 i Mammatankar,

Tisdag idag och jag har varit vaken sedan klockan 9 imorse. Sprang iväg till läkaren klockan 10 och kom hem ca 11 igen. Efter det har jag egentligen inte gjort så mycket. Alex är ledig idag och var tvungen att stå upp med Enya när jag stack iväg. Har egentligen bara ätit lite lunch, haft ett par koppar kaffe och det är väll det.
 
Blir nog en liten tur senare idag med Enya. Får bara hoppas att hjulet på vagnen håller. Har tappat luft så vi köpte en pump och pumpade upp det. Luften gick ut så vi tänkte ju direkt att det är hål i slangen. Öppnade upp men kunde inte se att det var något hål i den så vi har nu pumpat upp det igen så får vi se om det håller eller om vi helt enkelt måste köpa ny slang. Kanske är ventilen som är dålig eller något?
 
Har väll egentligen inte något mer spännande att skriva om.
 
Helgen var helt okej. Alex var ledig och vi gjorde egentligen ingenting speciellt.
 
På fredag nästa vecka flyger vi till Sverige med Enya för första gången. Ska bli spännande att se hur det går. Det som är dåligt är ju att vi måste mellanlanda i Köpenhamn av alla platser. Förstår inte riktigt varför det inte blev Oslo. Har i alla fall 2 timmar där så hoppas att Enya inte är allt för grining.

Om

Min profilbild

.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela