Sjuk..

Publicerad 2012-03-04 23:23:05 i Mitt Liv,

Hej igen!
Ligger nu i min säng och kollar runt lite på facebook och andra sidor.
I torsdag när jag var på jobb så hostade jag ganska mycket, tänkte inte så jättemycket på det egentligen, bara att det var jobbigt. Påväg hem till Alex efter jobb så kände jag min inte alls bra, hade ont i huvudet, hostade, ont i ögonen. Tog paracet och ibux och tänkte att det skulle ju gå över. Alex och jag gick ut på byn och spelade lite biljard, var dålig när vi kom hem. Fredagen mådde jag sämre men tvingade mig själv till jobb ändå, var ju bara 4 timmar så tog paracet och ibux och gav mig iväg.
I kassan svettades jag i ena stunden och var kall i andra och hostade som en galning.. Rösten hade också börjat försvinna.
Lördagen skulle jag jobba men mådde ännu dåligare plus att jag inte kunde prata alls på morgonen så sjukanmälde mig. Kändes som att jag gjorde rätt beslut, skulle aldrig kunna stått/suttit i kassan i 8 timmar.
Idag har jag inte gjort så mycket heller.. Bara slappat och kollar pretty little liars.. Har tagit ledigt imorgon också för känner mig inte helt frisk.. Ska gå till jobbet på tisdag iaf. man får ju bara ha 3 dagars sjukanmälan på rad här i Norge, efter det måste man gå till läkaren och få intyg.
Nu ska jag väll sova så jag blir bättre.
Godnatt
xXx

Om

Min profilbild

.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela