Måndag

Publicerad 2015-01-27 01:37:07 i , Mammatankar,


Måste bara skriva att vår lilla flicka nu är hela 6 veckor gammal. Gud vad tiden går fort!
 
Gick en promenad bort till tjensvollkrysset och in på kiwi för att handla lite och gick sedan tillbaka. Tog ungefär en timme. Skönt att få komma ut lite och frisk luft är aldrig fel för varken mig eller Enya.
Skulle gärna kunna gått ut varje dag men vädret här är inte så stabilt och den trappan som vi måste gå upp är inte den bästa. Först måste jag ta upp understället till vagnen hela vägen och sedan måste jag gå ner igen för att hämta Enya som då ligger i liggdelen. Skulle gärna ha haft en lägenhet som ligger på backplan så man slapp detta här. Får se om vi kan flytta tids nog. Synd bara att jag gillar denna lägenhet så mycket och den är stor nog till 3 personer.
Ett annat minus är ju hyran men detta är Stavanger. Sällan man hittar en billig lägenhet då det faktiskt inte finns några gyreslägenheter utan allt är privatuthyrning. Vi bor alltså i en källarlägenhet som vi hyr av de som äger och bor i huset.
 
Så om vi skaffar hus någon gång i framtiden så vill jag också ha en uthyrningsdel så kan man få in pengar på det sättet.
 
Imorgon ska jag till frisören och klippa och färga håret. Är över ett halvår sedan och mitt hår har minst 3 färger. Ska bli skönt att få ordning på det.
 
Hur går det med rökningen då? Jo det går bra, har inte rökt idag heller så 3 dagar utan cigg nu. Har inte känt av att jag MÅSTE ha cigg heller vilket är skönt. Fuskar med snus då när abstinensen kommer som mest men får ta ett steg i taget. Det svåraste jag tycker är som jag tror jag skrev igår att faktiskt gå ut och ta en cigg. Den vanan som jag måste bli av med först känner jag. Har gått bra än så länge. Har ett par snus kvar så får vi ta det därifrån efter det.
 
Lägger upp en bild på Enya där hon är lite mindre än en vecka gammal. När hon gott kunde sova för sig själv. Nu för tiden så duger inte den för det mesta utan famnen till mig eller Alex är det bästa hon vet att sova i.
 
 
 
 
 

Om

Min profilbild

.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela