Nya inköp

Publicerad 2015-02-24 03:01:08 i Mammatankar,

Har egentligen inte så väldigt mycket att skriva om just nu. Dagarna går i ett och vet varken om det är måndag eller fredag ibland. Borde väll egentligen gå och sova men när Alex kommer hem så sent och man vill se honom lite så är det som det är. Imorgon(idag) jobbar han mellan 11-19 så skönt att få honom hem lite tidigare och sen så har han faktiskt ledigt onsdag och torsdag innan han jobbar helg igen.
 
Var på barselgrupp en timme, varade till ca 15, gick sen och handlade in en easygrow åkpåse till Enya, var halvt pris på den så sparade lite pengar på det. Gick sedan upp till kappahl och köpte strumpbyxor till henne. De som hon har är antingen för små eller allt för stora. Måste ju ha något som passar just nu. Ska se om jag kan ta bild imorgon och lägga upp. Köpte även en klänning till halvt pris. In på Lindex efter det och köpte 2 stycken hårband.
 
Nu är inte jag den som köper matchande kläder och klär upp henne hela tiden. Vi är ju antingen bara hemma i soffan eller ute på tur och då är ju poängen att hon ska vara varm men lite kul är det ju ibland. 
 
Imorgon blir nog en lugn dag hemma som vanligt. Ska se om vädret inte är allt för dåligt så man får gå en liten tur och testa ut den nya åkpåsen. Det som är bra med den är att den är så pass varm att man bara kan stoppa in henne i den med mössa och det ska vara nog kläder. Sedan när man kommer hem och om hon fortfarande sover så är det bara att öppna och låta henne sova vidare.
Vi har haft en sådan björndräckt till henne och det är inte alltid man lyckas öppna den och ta ut armar och ben utan att väcka henne.
 
Nej, ska ta och försöka sova lite nu tror jag.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela